Majorel

De nieuwe kantoorpanden van Majorel Amsterdam en Majorel Maastricht hebben we voorzien van een nieuw interieur. Het interieurontwerp van Studio Bruce hebben we in opdracht van Spect Bouwmanagers & Adviseurs technisch uitgewerkt en geproduceerd. Binnen deze opdracht vielen onder andere het maken van een aantal special-items:

Als pronkstuk hangt er in Amsterdam een gigantische ‘Green Wave’. Een lange golvende beweging gemaakt uit gebogen bakken, dezelfde golvende beweging is terug te vinden als patroon in de vloerbedekking. De bakken van de ‘Green Wave’ zijn bekleed met geluid absorberend materiaal, gevuld met kunstplanten en aan de onderzijde is verlichting aangebracht.

Op beide locaties vind je op het plafond grote ronde cirkels vol groene kunstplanten inclusief verlichting. Deze cirkels corresponderen hier ook weer met het patroon op de vloer.

Verder hebben we beide kantoorpanden voorzien van meubilair en verlichting. In het nieuwe kantoorpand van Maastricht hebben we ook de nieuwe keuken geplaatst.

Interesse gewekt?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Creathings
Poeldonkweg 5
5216 JX ‘s-Hertogenbosch

T: 073 6211086
E: info@creathings.nl